Подхождаме сериозно към мача с Добружда. Няма да правим големи промени около състава. Това заяви треньорът на ЦСКА-София Александър Томаш на пресконференция преди двубоя на тима му в Добрич.

ЦСКА гостува на Добруджа в двубой от 1/16-финалите в турнира за Купата на България. Срещата е на 29 октомври (вторник) от 13:30 часа.

"Във всеки мач трябва да доказваме себе си. Купата е друг турнир – заяви специалистът преди отпътуването на "червените" за Добрич. -  Добруджа опитва да играе футбол, постигна добри резултати във Втора лига. Ще направим празник за град Добрич, ще присъстват доста наши фенове. Наскоро обновиха тревното си покритие и ще играем на добър терен.

Мачът е в делничен ден, но това са обстоятелствата и трябва да се съобразим с тях. За себе си съм наясно кой ще бъде капитан утре. Мачът с Левски е в миналото, неприятен резултат за нас, но гледаме в бъдещето.

Утре ще видите в групата кои футболисти ще бъдат на разположение. Трябва да покажем, че сме гъвкави и може да излизаме от всяка ситуация. Футболистите подобряват физическите си данни, но сега най-важно е да ги възстановяване след всеки мач".

Както е известно, извън сметките на Томаш за двубоя са контузените Густаво Бусато, Браян Кордоба, Мика Пинто и Джейсън Локило. Аарон Исека е под въпрос заради травма в коляното.