Старши треньорът на Ливърпул - Арне Слот, говори след равенството на неговия тим срещу Арсенал. Мърсисайдци завършиха 2:2 при гостуването си на "Емирейтс".

Нидерландският специалист получи жълт картон в средата на втората част и при още едно подобно провинение ще бъде наказан за един мач.

"Миналия път срещу Челси казах, че напълно заслужавах жълтия картон. Този път не мисля, че беше така. Толкова много пъти те бяха на земята, което може да се случи във футбола, не ги обвинявам за това. Но те винаги падаха, когато владееха топката, а това според мен отнемаше енергията от играта. Казах на Ибу Конате: "Това е ши*ана шега". Четвъртият съдия Сам Барът си помисли, че съм му казал: "Ти си истинска шега". Аз определено не казах това. Получих нов жълт картон, така че сега съм с два и трябва да внимавам. Ако вие медиите искате да ни причислите към претендентите за титлата и къде точно сме във Висшата лига, това е част от вашата работа. Единственото нещо, което аз гледам е дали може да вземеш добър резултат от трудно гостуване като това. Начинът, по който го направихме, ме радва, но докъде точно ще ни доведе това в края на сезона, все още не мога да ви кажа. Да изоставаме два пъти срещу много силен и добър отбор на Арсенал, а след това да вземем точка е приятно, особено защото трябваше да играем като гост в евротурнирите през тази седмица. Имахме един ден по-малко за възстановяване и подготовка", каза Слот.