Лудогорец приема ЦСКА 1948 в последния мач от 13-ия кръг в efbet Лига.

Мачът на стадион "Хювефарма Арена“ в Разград е от 18:00 часа и е перфектна възможност за шампионите да дръпнат на върха в класирането.

След 11 изиграни мача в първенството от началото на сезона хората на Игор Йовичевич имат 10 победи и 1 равенство, като са единственият тим без загуба досега.

Отборът има 3 точки аванс пред преследвачите си Ботев (Пловдив) и Левски, като е с мач по-малко от Ботев и с два по-малко от "сините“.

Футболистите от Разград ще си вдигат и самочувствието след загубата в Лига Европа от Андерлехт (0:2).

На другия полюс е тима на ЦСКА 1948. Избраниците на Валентин Илиев имат 2 спечелени точки в последните си 4 двубоя н първенството, като заемат 9-ото място. "Червените“ от Бистрица имат и мач по-малко.

През миналия сезон двата отбора се срещнаха четири пъти. Най-напред Лудогорец спечели Суперкупата на България след дузпи. След това отборът от Разград победи и в турнира за Купата на България.

За първенство мачовете отново бяха на сметката на Лудогорец.

В четвъртък на двата отбора предстоят и мачове от първия кръг в турнира за Купата на България. ЦСКА 1948 ще гостува на Белаосица в Петрич, докато Лудогорец ще приеме Черноловец (Попово).