Бившият неоспорим световен шампион в тежка категория - Олександър Усик, за пореден път доказа, че умее повече от добре да влиза под кожата на опонентите си. Настоящият шампион на WBC, WBA и WBO се срещна очи в очи с Тайсън Фюри - човекът, когото победи по-рано през годината, за да се превърне в първия боксьор, който държи едновременно всичките 4 титли при най-тежките.

Вчера Усик и Фюри дадоха първата си обща пресконференция за предстоящия реванш, който ще се проведе на 21 декември в Рияд, Саудитска Арабия.

Усик, който е олимпийски шампион от Игрите през 2012 г. в Лондон, се появи на пресконференцията облечен досущ като героят на Руперт Френд от филма "Хитмен: Агент 47", а заедно със себе си носеше и куфарче. Бившият неоспорим шампион в полутежка категория извади две снимки от първия мач между двамата и накара Фюри да ги подпише, след което се похвали с безценната си реликва, която струва стотици хиляди евро.

Самият Фюри прие всичко това с усмивка, въпреки че на едната снимка той получава тежък удар от последния си съперник на ринга.