Бившият двукратен световен шампион в тежка категория - Тайсън Фюри заяви, че съпругата му Парис Фюри е претърпяла спонтанен аборт ден преди първата му битка с Олександър Усик.

"Краля на циганите" претърпя първата си загуба на професионалния ринг от украинеца по-рано през годината, а сега двамата се подготвят за реванша им през декември.

Фюри, който беше сочен за фаворит в първия сблъсък в Саудитска Арабия, изигра най-слабия си мач, а на днешната пресконференция британецът разкри за злощастната трагедия.

Детето, което трябваше да има, тя го загуби в петъка преди битката, което беше доста гадно. Тя беше бременна в шестия месец. Не е като спонтанен аборт в началото. Трябва да родиш физически мъртво дете, сама, докато съпругът ти е в друга държава. Да преживееш това сама не е добре. Не можех да бъда до нея в този момент. И това е трудно за мен. Когато каза, че не може да дойде, знаех, че има проблем. Попитах я какво има и я помолих да ми каже, но тя не искаше. Казах на брат си “тя е загубила това бебе". Тя никога не ми каза, че е загубила бебето, но аз знаех. Когато се върнах, получих неизбежното потвърждение", призна 36-годишният боксьор.