"Фенклуб Локомотив Пловдив" откри Фонадия "100 години Локомотив Пловдив". Основната задача ще е организирането на процеса по набирането на средства и дарения за честванията на вековния юбилей на футболния клуб, който ще бъде отпразнуван през 2026 година.

Клуб на привържениците на ФК Локомотив Пловдив" има удоволствието да Ви покани на открита пресконференция с медиите, на която ще представим новата структура в нашите редици - Фондация “100 години Локомотив Пловдив", чиято основна задача ще е организирането на процеса по набирането на средства и дарения за честванията на вековния юбилей на нашия любим клуб.

Ще презентираме по-мащабните проекти и предварителната програма на знакови събития от празничния календар на 2026-та година. На пресконференцията ще присъстват някои от почетните членове на фондацията - Христо Бонев, Димитър Илиев, Мартин Камбуров, Илиян Джевелеков, както и много други познати и любими лица. Очакваме Ви в понеделник, 28 октомври 2024 г., от 17:30 часа в зала "Евмолпия“ на хотел DoubleTree by Hilton Plovdiv Center.

Ще бъде удоволствие да споделите момента с нас и заедно да поставим началото на отбелязването на вековния юбилей на ПФК Локомотив Пловдив!"