Крилото Рафаел Леао и крайният защитник Тео Ернандес ще бъдат в стартовия състав на Милан за домакинството на Брюж от Шампионска лига. Това каза старши треньорът на "росонерите" Пауло Фонсека на пресконференция си днес.

Леао и Ернандес не играха при успеха с 1:0 над Удинезе този уикенд. Португалецът бе на пейката заради слабото си представяне при поражението с 1:2 от Фиорентина в предходния кръг, а французинът получи червен картон в срещата с "виолетовите" и бе наказан за визитата в Удине.

"И двамата ще играят утре от първата минута", призна Фонсека пред репортери. 

"Очаквам и двамата да покажат това, което очаквам от всички други футболисти - да дават всичко от себе си за победата. Това е нормална ситуация. Утре ще играят", обясни специалистът.

Самуел Чуквуезе, който вкара победния гол срещу Удинезе, ще е на пейката. Фонсека дори прочете на журналистите целия състав за мача - Майк Менян, Емерсон Роял, Матео Габия, Фикайо Томори, Тео Ернандес, Юсуф Фофана, Рубен Лофтус -Чийк, Тиджани Райндерс, Рафаел Леао, Крисчън Пулишич и Алваро Мората.

Милан започна участието си в Шампионска лига с две загуби от Ливърпул и Байер Леверкузен, но Фонсека вижда  прогрес в представянето.

"Играхме срещу два от най-силните отбори в Европа, но мачовете ни бяха съвсем различни. Срещу Ливърпул изпитвахме големи трудности, но срещу Леверкузен показахме качествена игра, особено през второто полувреме. Не спечелихме, но се видя израстване", допълни той.

Аут за престоящия двубой са контузените нападатели Тами Ейбрахам и Лука Йович, заради което в групата ще е 16-годишният Франческо Камарда.