От ръководството на футболния Левски отправиха специални благодарности към "сините“ фенове за невероятната им подкрепа в мача срещу ЦСКА-София и поведението им на трибуните на Националния стадион "Васил Левски" по време на мача.

Ето какво написаха от клуба в профила си в една от социалните мрежи:

Поклон до земята за всички "сини“ фенове, които изпълниха до краен предел нашите сектори на Националния стадион в съботния следобед срещу "ЦСКА-София“.

Това, че публиката на "Левски“ няма конкуренция в България, го знаят много добре дори конкурентите ни. Вие отново бяхте истинският 12-и играч, който до последно даваше криле и буквално буташе отбора към заслужената победа.

Публиката на "Левски“ обаче е пример и за джентълменство, спортсменство и европейско поведение! Пример за подражание!

Благодарим Ви, че от секторите ни не бе изстреляна нито една сигнална ракета, не бе възпламенена нито една бомба или каквото и да било друго пиротехническо средство, което може да представлява заплаха за здравето на зрителите на стадиона.

Благодарим Ви, че спазихте мъжката си дума и помогнахте този двубой да бъде празник, а не война.

За останалото е ясно. Публиката на "Левски“ печели винаги битката извън терена. А когато подкрепата е каквато беше в събота, отборът също много трудно може да постигне нещо различно от победа на терена.