Наставникът на Септември Николай Митов беше доволен от представянето на своите до червения картон на Георги Върбанов при поражението от шампиона Лудогорец в среща от Първа лига.

"Първо мога да коментирам до 20-ата минута. Това, което имахме като идея, да излезем високо, да пресираме, защото Лудогорец играха с дълги изритани топки, стана. Имахме ситуации, които можехме да развием. И макар да не стана, до тогава отборът стоя много добре. Срещу Лудогорец обаче е трудно да се противопоставиш с 10 души. Направихме грешки, които бих искал да изчистим. Първата такава беше при червения картон – Мартин Моран вместо да я даде напред, той я дава назад. За гола напълно идентично се получи. В наказателното поле ние сме шестима, а те двама и ни вкарват гол. Но ако няма грешки, няма да има и голове.

Трябва да сме още по-уверени с топката. И днес, и с ЦСКА виждате, че ние играем високо и не се страхуваме. Това искам от отбора. Имаме още работа върху синхрона, особено като вземем топката. Ние с всеки отбор ще бъдем смели. Сега ни предстои мач с Арда, които за мене са един от най-добрите в България, като имам предвид селекцията, която направиха. Но за мене няма притеснения или проблеми с кого ще играем", заяви наставникът на Септември.