Антон Велков, треньор на Локомотив София, коментира равенството с Крумовград в отложен двубой от 8-и кръг на Първа лига.

"Мисля, че въпреки загубата миналия мач имаше по-положителни неща. Това лице не го бях виждал на Локомотив, защото работим от две седмици заедно. Всичко, което виждам от тях като старание и качества, отсъстваше през първото полувреме. Със сигурност трябва да поработим и над психиката и как трябва да изглежда отбора ни в домакинствата. Мисля ,че нито ние, нито Крумовград може да съжалява, че сме пропуснали положенията. Чисто игрово резултатът отговаря на това, което видяхме", започна Велков.

"Винаги съм казвал, че е хубаво да има баланс в играта на отбора. Имахме доста грешки. Трябва да намерим собствения си баланс, хем игрово да изглеждаме добре, хем да се защитаваме добре. Второто полувреме можеше една от ситуацията да отбележим", добави той.

"Мач със съвършено различен заряд. Мачът със Славия дава по-различен фокус. Хубаво е да има такива дербита. Смятам, че не трява да хабя много сили за мотивация, защото самият мач го предполага", завърши Велков.