Треньорът на мъжкия волейболен шампион Левски Николай Желязков не скри задоволството си от представянето на тима на старта на новия сезон в Националната волейболна лига.

В мач от първия кръг на редовния сезон на шампионата Левски победи в залата си ЦСКА с 3:0 гейма.

"Момчетата показаха изключителна сериозност и професионализъм – заяви Желязков. - След спечелване на Купа е нормално един отбор да бъде ментално изхабен. Показахме професионализъм обаче. Срещата протече безапелационно. Показахме много добра игра в центъра. Играхме много добре на блокада. Генерално направихме много силен мач.

Отношението на играчите и нивото на подготовка е добро за тази фаза. На моменти правим леки грешки.  Не трябва да изключваме и младостта. Тимът е добре подготвен за момента. Не мога да кажа какво ни очаква в Европа. С нетърпение очакваме тези двубои.

Един млад състезател трябва да има опитни волейболисти, които да вижда. Важно е отношението към процеса на тренировките, към мачовете. Имаме състезатели, които са на изключително ниво като професионалисти. Опитните помагат много за израстването на състав“.