Александър Томаш, треньор на ЦСКА, коментира предстоящото вечно дерби с Левски.

Двубоят е от 8-и кръг на Първа лига и ще се проведе в утрешния ден от 15:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"Ще се насладим, ще го изживеем заедно с играчите. Запознат съм с отговорностите. Ще направим всичко възможно да зарадваме феновете. Как и по какъв начин, трябва да се справим.

Вярвам в себе си, вярвам в екипа си. Футболистите са хора, затова всеки път го казвам. Трябва да го изживеем, да се насладим. Готови сме и нямаме притеснения.

Абсолютно всеки един, който е в ЦСКА в момента, сме наясно каква е целта. И аз съм убеден, че работя в клуб, който в независимо ситуацията, проблемите, времето, този клуб в момента знае каква е целта. ЦСКА ще достигне своята цел. Вярвам го това нещо и съм убеден.

Това е мач, който е непредсказуем. Вярвам в себе си, екипа и играчите. Спокоен съм и искам да го предам на футболистите. По-добра ситуация за нас от този мач няма.

Това е един мач, в който трябва да се насладим. Знам какъв е зарядът. Участвал съм като футболист в такива мачове. Спокойни сме, при нас няма напрежение и очакваме мача.

Реплики с Генчев не е имало. При нас има уважение. На всяка една пресконференция казвам, че аз искам да изведем треньорската професия на друго ниво. Уважение към всеки един колега.

Дали има вълнение? Нормално е. Доста години съм в треньорската професия. Всичко се предава на играчите. Очаквам да изживея този мач. Да се насладя“, каза Александър Томаш.

"Вчера се събрахме 95% от отбора. Утре в 10 часа на официалния сайт ще излезе групата. Няма какво да крием. Нормално , трябва да възстановим тези играчи, които са пътували и играли. Ще бъдем наясно точно преди мача на кои играчи ще мога да участват в мача“, заяви още треньорът на "армейците“.