Днес Управителният съвет на Българска федерация проведе заседание. Дневният ред включваше 10 точки. С единодушие бяха приети правилниците за провеждане на 4 от държавните първенства Суперлига - мъже, Висша лига - мъже, Национална волейболна DEMAX+ лига и "А" Национална Волейболна Група - мъже за състезателната 2024/2025 година.

Точка 4 включваше разглеждане на доклад на Деян Нинов за направено предложение за промяна в организирането на двубоите от груповата фаза в първенството на АНВГ - мъже. Решение по нея не бе взето, а обсъжданията ще продължат в следващото заседание на УС на БФВ.

Бе утвърден съставът на Комисията по снежен волейбол. Неин председател остава Тошо Стоянов, а като членове бяха включени Огнян Андонов (техническата дейност и връзка с CEV), Живко Арабаджийски (оперативен мениджър по инфраструктура), Николай Русев (съдийска дейност) и Благовест Русков (VIS мениджър).

На събранието бе приет още един нов член на федерацията - ВК Несебър Волей, а БФВ ще подпомогне с по 1000 лева клубове, които са подали заявление за финансово подпомагане.