Националният селекционер на Северна Ирландия - Майкъл О'Нийл, говори след победата на неговия тим срещу България в Лигата на нациите. Двубоят в Белфаст завърши 5:0 за британците.

"Мачът не беше толкова сериозен, колкото очаквахме. Последната година нямахме домакински мачове и преди двубоя казах на играчите, че трябва да се забавляват и да забавляват публиката. Получиха ни се нещата. Добър резултат, който трябва да ни послужи за основа. Когато си вкъщи, трябва да направиш един такъв мач, да пресираш опонента. Добре ни се получиха нещата в тези минути, защото пресирахме съперника. Очевидно след двата бързи гола беше лесно за нас. Сега нещата са в нашите ръце. Готвим се за следващия мач. Има мачове, когато не използвате създадените положения и срещи, когато го правите. Тази вечер бяхме много прецизни, но по-скоро качеството на играта и естеството на цялото представяне бяха най-приятни. Той има наистина висока класа“, каза О'Нийл по адрес на Айзък Прайс, който отбеляза хеттрик.

"Поведението на целия отбор беше изключително! Много важна беше реакцията след 0:0 с Беларус в събота. Доволен съм от интензитета, от това, че не се отказаха в нито една минута. Всеки един беше на върха на възможностите. Като мениджър съм доволен, но и горд от отбора. Едно от нещата, за които бях загрижен за толкова млад отбор е как ще се адаптират да играят втория мач и всеки отговор, който получих тази вечер, беше много положителен", добави О'Нийл.