Селекционерът на България Илиан Илиев каза, че нулевото равенство с Люксембург е била тежка среща на пловдивския стадион "Христо Ботев", но и групата в компанията със Северна Ирландия и Беларус не е лека. 

"Тежък двубой срещу противник, който не заслужаваше първите си загуби в групата. Откъм себераздаване отговорихме добре на предизвикателството, но трябваше да бъдем по-креативни. Имахме някакъв натиск в последните 30 минути. Некрасив мач се получи, но това е положението, групата не е лека. Имаме още 3 двубоя да се опитаме да спечелим групата. Най-важното е, че искам да благодаря на всички хора, които дойдоха. Указаха ни голяма подкрепа, надяваме се да успеем да ги зарадваме в следващите мачове в Пловдив. Имаме хора, така че ще се опитаме да решим проблемите с наказаните", призна Илиев.

България поне временно излезе на първо място в група "С3" от Лига "С" с 5 точки. Отборът от Великото херцогство е на последната четвърта позиция с една точка. В 21:45 часа Беларус ще приеме Северна Ирландия и класирането ще претърпи промени.