Черно море победи с 4:0 Черноморец Балчик в контрола, играна на стадиона на третодивизионния клуб. За "моряците" на два пъти се разписа Уеслен Жуниор, а Мартин Милушев и Росен Стефанов вкараха по един гол. 

В 23-тата минута Уеслен Жуниор откри за 1:0. Той се разписа след разбъркване в наказателното поле на домакините. В следващата атака Ренан Арияш стреля от дистанция, но стражът на Балчик улови. В 31-та минута домакините отправиха първи удар по посока на вратата, пазена от Християн Славков, но той бе неточен.

В 35-та минута, след многоходова комбинация, Ренан Арияш пусна пас към Мартин Милушев, който се озова очи в очи с вратаря на домакините и го прехвърли за 2:0.

На почивката Веселин Бранимиров, направи няколко промени. В игра се появиха Даниел Димов, Мазир Сула, Велислав Василев и Едгар Пашеко. Те заеха местата на Влатко Дробаров, Ренан Ареяш, Мартин Милушев и Даниел Мартин. В 50-та минута Велислав Василев преодоля няколко играчи на домакините и се озова сам срещу стража на Черноморец, но стражът успя да спаси удара му.

В 54-та минута Черно море направи резултата класически. След комбинация между Брено Тейшейра и Уеслен Жуниор, последният подаде на Росен Стефанов, който на празна врата покачи за 3:0. Минута след това Уеслен Жуниор оформи крайното 4:0.

В срещата Черно море бе воден от помощник-треньора Веселин Бранимиров заради ангажиментите на Илиан Илиев и Петър Костадинов в националния отбор на България.