Трима футболисти на ЦСКА-София са с контузии след домакинския мач на тима срещу Септември, обявиха от "армейския“ клуб.

В мач от 11-ия крг на efbet Лига ЦСКА загуби домакинството си срещу Септември с 0:1.

Шотландският бранител Лиъм Купър е заминал за Англия, където ще премине медицински прегледи, които да установят колко дълго ще се възстановява от травма на гърба. Футболистът напусна принудително терена в 24-ата минута и бе сменен от Браян Кордоба.

Халфът Джеймс Ето'о също бе заменен през втората част заради мускулно схващане, което няма да му попречи да играе в  дербито с Левски след две седмици.

С контузия е и защитникът Лумбард Делова, който има проблем с коляното, но той все пак пътува за лагера на националния отбор на Косово, където лекарският щаб на тима ще прецени колко е сериозна травмата.

 

Ето какво съобщиха от ЦСКА съобщението на "червените":

"Трима от футболистите на ЦСКА напуснаха принудително терена заради контузии вчерашния двубой срещу Септември. Шотландският бранител Лиъм Купър е със съмнения за травма в областта на гърба и утре ще премине допълнителни медицински прегледи в Англия, след които ще има яснота за точното му състояние. Купър ще се завърне в България в сряда.

Защитникът Лумбард Делова има проблем в коляното, но все пак се присъедини към лагера на националния тим на Косово, където също ще бъде прегледан обстойно, за да се прецени доколко сериозна е травмата му.

Полузащитникът Джеймс Ето’о е получил мускулно схващане без сериозни последствия и ще поднови тренировки със съотборниците си".