Момчетата заслужиха тази победа и им благодаря. Това заяви треньорът на Славия Златомир Загорчич след успеха на тима му над Черно море.

Славия победи като домакин Черно море с 1:0 в мач от 11-ия кръг в efbet Лига. С успеха "белите“ прекъснаха серия от четири поредни загуби в първенството и шест поредни мача без победа.

"Успяхме да стигнем до повече положения от съперника – анализира двубоя треньорът на Славия Златомир Загорчич. – Трябва да видя и отменения ни гол преди почивката. Футболистът (б.р. Цветелин Чунчуков) ми каза, че ръцете му са били прибрани в тялото. Не знаем причината да отменят гола“.

Загорчич бе категоричен, че играчите му не са направили нещо по-различно от предишните мачове.

"Всеки мач виждам едно и също, не само днес. Даже и в мачовете, които загубихме – категоричен бе треньорът на Славия. - Момчетата тренират максимално. Това, което съм казал и миналия мач, и сега. Проблемите идват от липсата на хора. Имаме контузени.

Ние вярвахме и в мачовете, които загубихме. Играхме по горе-долу същия начин. Противникът успяваше и печелеше мачове. Футболистите тренират, нямам забележки към тях".

Златомир Загорчич каза още, че най-голямата мотивация да продължава да работи получава от феновете и от съблекалнята.

"В паузата за националните тимове пак ще си останем с 8-9 човека – каза още Загорчич. - Какви тренировки да правим? Квадрати…не знаем. Продължаваме, вярваме в себе си. Това е положението. Имаме хора, които играха по 4 мача в една седмица. Това е много, не са свикнали с това нещо. Оттам идват проблемите с контузии“.