Играчите на Берое се раздадоха на терена. Момчетата показаха на терена глад за футбол и заслужават поздравления. Това заяви Алехандро Сагерас, който води тима на Берое в мача срещу Арда след напускането на досегашния наставник на тима Хосе Луис Ачиари.

Сагерас бе асистент на Ачиари.

В мач от 11-ия кръг на efbet Лига отборите на Арда и Берое завършиха в Кърджали наравно 1:1.

 "Всички играчи на Берое днес се раздадоха – не скри задоволството си от спечелената точка временният треньор на Берое Алехандро Сагерас. -Опитвахме се да владеем топката и това доведе до много положения пред противниковата врата. Домакините имаха няколко контраатаки, но това е нормално, когато играем изнесени високо. Много съм доволен от раздаването на играчите, от представянето им и това, че искаха да владеят ситуацията днес. Работихме много здраво до момента в дефанзивен аспект, бяхме много силни и направихме стъпка напред, справяхме се по-добре с топката в краката“.

Специалистът коментира и шансовете си да остане в Берое и при новия наставник на тима.

"Това са решения, които се взимат от ръководството, ние сме работници на клуба, следваме нашата линия на работа и вярваме в проекта Берое Стара Загора - заяви Алехандро Сагерас. - Дойде нов треньор, който ще реши с какъв щаб и проект ще работи, за да се продължи развитието на тези млади и талантливи играчи. Благодаря на всички фенове, които дойдоха в Кърджали и ни подкрепяха“.