Капитанът на българския национален отбор по футбол Кирил Десподов, коментира второто поредно поражение на своя клубен ПАОК в основната фаза на Лига Европа.

Гръцкият шампион падна снощи от румънския ФКСБ (Стяуа) като домакин, а българинът нацели гредата на гостите, правейки добър мач за солунчани.

"Губим трета среща една след друга и разбира се, че се притесняваме. Трябва да реагираме. Но не заслужавахме да загубим от Стяуа. Опитахме, имахме шансове, но не успяхме, въпреки факта, че не се отказахме до края.

Натиснахме от самото начало, имахме ситуации. В един злополучен момент допуснахме гол и вече трябваше да отбележим два гола, за да стигнем до победата. В последните 30 минути не намерихме положенията, които бихме искали. Но играхме страстно, борихме се за това, имахме шансове в останалата част от мача. Трябва да вдигнем глави и да работим повече", обясни най-добрият български футболист пред камерата на телевизия ANT1

На въпрос дали тимът вече губи увереност, той каза: "Не става въпрос за увереност, сигурен съм в това. Резултатите ще дойдат, защото играем добре. Трябва да реагираме незабавно и да постигнем добри резултати в следващите мачове в Гърция и в Европа".