Александър Везенков попадна в комична ситуация със съотборника си и добър приятел Никола Милутинов. Българинът прекъсна интервю на сърбина по време на медийния ден, който Олимпиакос организира, тъй като закъсня, заради което получи и критики от центъра.

Разбира се, всичко бе на шега, макар Милутинов да се опитваше да се прави на сърдит през цялото време.

Спортист № 1 на България за последните две години се появи на въпрос за Евролигата "Смятате ли, че четвъртата Финална четворка ще бъде щастливата“, при което центърът отговори: "Зависи от този човек“, посочвайки крилото.

Националът ни обаче го прекъсна с думите към оператора: "Стоп, стоп, режи, режи“, при което Милутинов започна тирадата си. "Не, не го режем. Какво искаш? Идваш тук, ние ти даваме всичко. Сега трябва да вкараш 40“.

Последва кратко мълчание, след което сърбинът съвсем влезе в роля.

"Защо трябва да съсипваш всичко, брато? Вие, българите, винаги трябва да разваляте всичко. Винаги, брато. Тъкмо приключвах интервюто си, а ти дойде и развали всичко. Моля те от 30 минути да дойдеш, а ти правиш глупости“, заяви Милутинов, докато Везенков се опитваше да го прекъсне, но без резултат.

"Сега трябва да дойдеш тук и да развалиш всичко. Кой си мислиш, че си?“, попита Милутинов, като вече едва се сдържаше да не се разсмее, добавяйки: "Идваш от NBA и правиш тези неща“, след което бе призован от крилото да се концентрира върху интервюто.

"Какъв беше въпросът?“, обърна се Милутинов към журналиста, който му напомни, че трябва да отправи послание към феновете на Олимпиакос.

"Надявам се, че можем да ги накараме да се гордеят тази година. Направихме всичко, за да върнем Саша и се надявам, че ще спечелим трофея. Къде отиваш (Саша), сега ще останеш тук“, завърши през смях западният ни съсед.