Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски заяви пред колегите от dsport, че получава заплахи от някои фенове на "черно-белите". Бизнесменът остава непреклонен в намерението си да се раздели с клуба от парк "Лаута".

"Аз назад няма да дам. Остава, каквото стана. Почнаха да ми пишат фенове да помагам на юношите. Девет години не съм спрял. И някой да ми каже, че нищо не съм направил. Направил съм два терена на базата, основния терен... Болно ми е. Стъпките ви ги казах. Няма да отстъпя от казаното.

Заплатите пак ги плати един човек - пак аз. Питах ги как ще ги платят. Тези, които плюеха и реваха, извадиха колкото да отидеш до "двете нули". Тези, които плюят във времето, оня ден честваха празника на Аян Садъков. Нещо пише отдолу на този паметник. Като почнаха паметника пак опряха до мен.

За комуникацията с феновете ли? Те са закани, плюене. Едната страна ми пише "помагай на школата", другите ми пишат, че ще ме видят в Пловдив и ще ме трепят. Ау, колко ме е страх.

Любослав Пенев ли? Аз му звънях. Написах му и едно съобщение, но си е наша работа. Той обича повече изявите, но не е отговорил. Футболистите искат среща с мен, ще я направя. Илко Пиргов трябва да се разбере с тях, аз ще се прибера много късно тази вечер", каза Крушарски.