СуперОктомври ще бъде специален месец за всички от голямото семейство на Левски София.

"Имам честта да представя СуперОктомври за нашия клуб. Нарекохме месеца така, защото започваме сезона с участие за Суперкупата при мъжете. Те ще имат две дербита с ЦСКА (едно за първенство). За женския отбор пък предстоят супер среща с шампиона Марица, както и мачове от европейските турнири", заяви президентът на клуба Владимир Николов.

СуперОктомври ще е специален и за дарителската програма “Стани Съмишленик".

Основният спонсор на клуба Garitage Park ще удвои всички дарения на Съмишленици, които подновят картите си от миналия сезон в рамките на месец октомври.

Дарителската програма за сезон 2024/2025 започна с премиерата на филма “История на бъдещето" за оживялата мечта на волейболния Левски.

Всички, които имат желание да бъдат част от продължената история на бъдещето, са добре дошли.

Програмата “Съмишленик" е разделена на три нива на дарителство - златно, сребърно и бронзово. Всеки, включил се в нея, става “Съмишленик" на ВК “Левски София".

Така той получава редица възможности и изненади от своето волейболно семейство - от безплатен достъп до всички домакински срещи на отборите на Левски, вписване на “Стената на Съмишлениците", възможност за присъствие на тренировки, индивидуални снимки с отборите, официални срещи с отборите, покани за специални събития на клуба, дори и възможност за пътуване с отбора за мач от първенството с официалния автобус.

Всеки желаещ може да стане “Съмишленик" на ВК “Левски София" много лесно - влиза на официалния сайт на клуба, попълва кратка регистрационна форма и вече е част от историята на бъдещето.