Мениджърът на Астън Вила - Унай Емери е готов за специален мач, когато неговият отбор се изправи срещу Байерн Мюнхен в Шампионската лига утре.

"Много сме щастливи да се изправим срещу Байерн тук у дома и се надяваме да се насладим на утрешния ден и да можем да се състезаваме и да покажем най-доброто от себе си. Това е специален, специален мач за всички.

Когато е ново състезание, ние сме мотивирани и толкова развълнувани да играем пред нашите привърженици във Вила Парк. Спомняйки си и финала, който Вила игра срещу тях преди 42 години.

Сега в този момент от нашия процес трябва да се опитаме да изиграем още един мач. Разбира се, това е срещу един от най-добрите отбори в света и фаворит с още три или четири тима за спечелване на това състезание. Ние сме много мотивирани, тъй като Астън Вила не се е изправял срещу Байерн Мюнхен от преди 40 години.

Мисля, че Европа е нещо много, много важно и много, много трудно. Това е предизвикателството, което имаме сега. Утре те са фаворити, много по-големи фаворити от нас“, каза Емери.

Байерн пътува до "Вила Парк" за повторение на финала на Европейската купа от 1982 година, който англичаните спечелиха.