Легендата на английския национален отбор Гари Линекер разкритикува Манчестър Юнайтед за липсата на стил на игра.

"Червените" дяволи" претърпяха тежко поражение от Тотнъм (0:3) на "Олд Трафорд" в мач от 6-ия кръг на Висшата лига.

"Колко пъти сме обсъждали какъв е планът им, как играят и имат ли напрежение? Само на контраатаки ли играят? Те имат проблеми във всички аспекти. Реално подобрение няма. Сигурно е доста мрачно да си фен на Манчестър Юнайтед в момента.

Усеща се, че ситуацията постепенно се влошава. В началото на сезона, в нашите прогнози, никой от нас не очакваше, че те ще играят много по-добре този сезон. Но дори и с отбори като Борнемут и Брайтън можете да видите стила на игра, организацията, плана, високия натиск. Може да погледнете Брайтън и да кажете: "Високото пресиране е лудост", но поне това е техният стил на игра.

Тотнъм бяха страхотни. Всички знаем, че те играят игра на риск и награда, точно като Анж Постекоглу. Имат специален стил на игра. Ако погледнете Манчестър Юнайтед, в един мач те ще се опитат да натиснат малко, а в другия ще седят в защита и ще опитат да контраатакуват.

Изглежда винаги губят битката в средата на терена в повечето от мачовете си. И те са склонни да разчитат на индивидуалната магия на Brunu.

Те приличат на изгубени души. Играчите трябва да знаят ролята си и да разбират как да действат в определени ситуации - дълго време изглеждаше, че не знаят отговорностите си. Разбира се, това има нещо общо с работата на треньора. Трудно е да си представим, че Ерик тен Хаг ще го оправи скоро", каза Линекер в подкаста The Rest Is Football.