Българският букмейкър BETHUB е новият генерален спонсор на баскетболния клуб Берое.

"С радост обявяваме, че БК Берое сключи ново партньорство с компанията BETHUB, която ще застане зад нас, като генерален спонсор, в стремежа ни да развиваме баскетбола в Стара Загора. В ситуация, в която подкрепата и инвестициите в спортната сфера са от особено значение, ние сме изключително благодарни на BETHUB за тяхната решителност и готовност да ни се доверят.

Подобни партньорства не само укрепват клуба, но и дават устойчив хоризонт за развитие. С помощта на BETHUB, ще дадем всичко от себе си да реализираме нашите амбициозни планове и да осигурим още по-добри условия за развитие на мъжкия и женския отбор."

Изпълнителният директор на БК Берое - Иван Николов, сподели:

"Със задоволство приветстваме BETHUB в семейството на БК Берое. В нашите мъжки и женски отбори работим професионално, амбицирано и целеустремено, с ясна визия за изграждане на дългосрочни успехи за Берое. С новата подкрепа сме убедени, че ще можем да постигнем значителни резултати, разчитайки, разбира се, и на нашата вярна публика.“

"Берое е доказана марка в спорта в България и нашият оператор BETHUB е горд да се асоциира именно с този бранд. Щастливи сме, че можем да подкрепим развитието на спорта в Стара Загора. BETHUB е оператор роден в България, насочен изцяло към българския пазар, затова сме щастливи, когато можем да помагаме на родния спорт“, заяви от своя страна Кирил Налджиев, управител на BETHUB.