Новият треньор на Лудогорец - Игор Йовичевич коментира победата на тима му над Ботев враца. Разградчани се наложиха с 2:0 в дебюта на специалиста.

"Горд съм, че съм тук. Трите точки са най-важните за дебюта ми. Трябваше да се подготвим за труден мач. Ще вървим стъпка по стъпка. Ще направим анализи на част от нашите грешки, за да доминираме на сто процента. Щастлив съм и поздравявам отбора за успеха.

Днес видяхме добър отбор срещу нас. Те бяха концентрирани, но и ние също, а това е много важно. Искам да подобрим организацията в играта, да имаме търпението, да сменяме фланговете в атака. Нямахме време, но опитахме да поправим базови неща. Тепърва започваме да работим.

Знам, че има няколко отбора, които искат да са шампиони. Има трудни отбори за побеждаване в България, но ние имаме достатъчно футболисти и ще правим ротации, за да бъдат всички мотивирани. Ще се представим добре, но няма да е лесно. Не трябва да сваляме нивото, а трябва да се подобряваме и да мечтаем.

Няма как в Лига Европа да нямаш моменти, в които страдаш, но винаги трябва да търсиш опцията да победиш. Още от утре започваме подготовка за Виктория Пилзен. Трябва да направим минимум грешки, защото те се наказват", каза Йовичевич.