Старши треньорът на Хебър Пазарджик - Веселин Великов, говори след равенството на неговия тим в гостуването на Локомотив София. Двубоят от 10-и кръг на Първа лига в столциата завърши без попадение, но гол на "гробарите" бе отменен заради спорно нарушение в атака след намесата на ВАР.

"Както можехме да победим ние, така и те можеха да победят. Трябва да работим, за да не се получава повече така. Няма как да допускаме противникът два пъти да излезе сам срещу нашия вратар. Ако не ни бяха отменили гола, мачът отиваше в друга посока. Аз го гледах, това е контактен спорт. Надявам се, ако е в мач на Лудогорец и ЦСКА, също да не го зачетат. Искахме повече в този мач, но е недопустимо Локомотив да излезе два пъти сам срещу вратаря. Само аматьорски отбор може да го допусне и се надявам ние повече да не го допускаме. Ще трябва да работим на тренировки, за да не допускаме пак такива грешки. Най-много ни пречи, че не играем в Пазарджик. Ако бяхме играли 5 домакинства в Пазарджик, щяхме да имаме поне още 3-4 точки и да сме по-високо. Да се надяваме, ще е трудно, но ръководството прави всичко, за да може да домакинстваме в Пазарджик. Обещали са ни, нямаме нищо подписано черно на бяло и се надяваме да си изпълнят обещанието“, каза той относно това, дали през втория полусезон съперниците на Хебър, които му "гостуваха“ на своите стадиони, ще му бъдат домакини в Пазарджик.

"Не, вечерта преди мача имаше здравословен проблем и затова предпочетохме да заложим на човек, който е готов на 100%“, завърши Великов по повод оставянето на скамейката на Петър Дебърлиев.