Атанас Рибарски, треньор на Крумовград, бе много доволен от категоричния успех над Ботев (Враца) в среща от 9-и кръг на Първа лига, играл се на Спортен комплекс "Никола Щерев-Старика“. Наставникът на крумовградчани заяви, че е доволен от успеха и призна, че му се иска тимът да излезе от трудната ситуация, в която се намира от началото на сезона.

"Доволен съм от победата. Радвам се за всеки отбелязан гол. С оглед на важността на мача, играчите се вложиха максимално и това заслужава уважение“, заяви Рибарски.

"Иска ми се да излезем от тази ситуация. Надявам се да влезем така и в следващия мач, защото всеки следващ мач е най-важен за нас“, каза още той.

"Нуждаем се от същата ефективност срещу Локомотив Пловдив, компактност в защита и да търсим бързо да развиваме атаките си, за да постигаме резултати. За всеки нападател е важно да вкарва, за да има самочувствие. Радвам се, че отбелязахме три гола, имахме ситуации и след това. Хубаво е, когато има ситуации и ги реализираме“, завърши Атанас Рибарски.