Треньорът на Байер Леверкузен - Чаби Алонсо разкритикува играта в защита на тима си. Вчера "аспирините" стигнаха до трудна победа с 4:3 над Волфсбург в мач от германската Бундеслига.

"От една страна съм доволен и щастлив от трите точки, но от друга не съм толкова щастлив от представянето ни. По-специално първото полувреме се чувствахме нестабилни. Заслужено допуснахме три гола и просто се защитавахме твърде неорганизирано. Втората част беше малко по-добра. Като цяло това не беше най-силното ни представяне. След кратката почивка след началото на Шампионската лига, изобщо не ни беше лесно и особено от емоционална гледна точка.

Девет допуснати гола след четири мача са твърде много. Последният сезон вече е история. Не се сравняваме с него, но определено трябва да се справим по-добре в защита. Трябва да бъдем значително по-стабилни.

Можем да научим много неща от играта и ще го направим. Ще я анализираме, за да я подобрим, защото тогава искаме да сме готови за два топ мача в рамките на много кратко време", каза Алонсо.