Треньорът на Ювентус - Тиаго Мота похвали работата на Наполи в защита. Специалистът сподели впечатленията си след мача между двата отбора, завършил при нулево равенство.

"Очаквах подобно поведение от Наполи, макар те да играха у дома. Обикновено не са толкова смели и на свой терен, както бяха с нас. Дали е тяхно решение и поведение или е наша заслуга, не знам. Но се оказахме с доста нисък блок в наказателното ни поле и следователно трудно беше да атакуваме така", каза Мота. Попитан какво точно е трябвало да се направи, той отговори: "Глупаво е да хвърляш постоянно сили да пълниш противниковото поле. По-важно е да имаш бързина, за да атакуваш когато е необходимо в подходящия момент.

Сега обаче се сблъскахме с отбор, който умее да защитава добре наказателното поле. Когато един отбор се затвори, не е лесно да се вкара гол. Днес не се възползвахме много от възможностите да отправим далечни удари.

Срещу Наполи се справихме по-добре, отколкото срещу Рома. Те са подготвени да играят правилно в зона и това ни създаде проблеми. Смятам, че вървим напред, представихме се добре, но явно не достатъчно, за да победим", каза Мота.