Казал съм на футболистите, че целта е да станем шампион и да спечелим Купата. Не виждам защо да не говорим за това. Обсъждаме как това може да бъде постигнато. Това заяви треньорът на Левски Станисланв Генчев.

Специалистът даде традиционната си пресконференция преди мач на "сините“.

Левски гостува на Славия в двубой от 9-ия кръг в efbet Лига.

Срещата на стадион "Александър Шаламанов“ е на 22 септември (неделя) от 17:30 часа.

"Славия са много силен отбор и в много компоненти са сред основните отбори, но понякога допускат индивидуални грешки, което им коства точки – коментира Станислав Генчев предстоящия съперник на Левски. - Няма как да подценим Славия, трябва да сме много концентрирани и мобилизирани, за да спечелим. Искам ми се през всички минути да играем на високо ниво и да има постоянство. Има доста неща, които трябва да се подобрят, трябва да се отнасяме сериозно във всеки един мач“.

Генчев разясни и ситуацията около Джевад Ел Джемили, който бе изваден в последния момент от групата на тима за предишния мач срещу ЦСКА 1948 по дисциплинарни причини.

"Миналата седмица не попадна в групата заради цялостното му отношение в тренировъчния процес – каза Станислав Генчев. -  Затова не бе в състава за миналия мач. През тази седмица има промяна, надявам се и днес да е така и да попадне в състава за мача със Славия".

Треньорът потвърди, че шансовете на Карлос Охене да участва в мача са малки, въпреки че състоянието му сеа подобрява.

"Асен Митков и Фабио Лима също се подобряват, но и те няма да са в групата“, уточни специалистът.

Станислав Генчев коментира и преотстъпения Борислав Рупанов в Септември.

"Много съм доволен от неговото представяне с екипа на Септември, головете ще му помогнат за самочувствие и изграждане на добро бъдеще. На всеки играч под наем следим представянето“, посочи треньорът на Левски.

"През тази седмица тренировките на Кристиан Макун му бяха от полза, защото беше с нарушен ритъм, сега свърши и допълнителна работа – каза още наставникът на Левски. - В моите очи е готов да започне като титуляр, но не и да изиграе пълни 90 минути, ще решаваме според момента“.

Треньорът на Левски посочи и основните конкуренти на отбора му за титлата и Купата на България.

Станислав Генчев изненадващо не включи сред тярх ЦСКА-София.

"Лудогорец има най-класните футболисти то е ясно и е излишно да говорим за тях – анализира треньорът на Левски. - Ботев (Пловдив) и ЦСКА 1948 ми правят добро впечатление, също и Черно море мога да добавя, че ще е един от отборите, които ще се борят с нас".