Старши треньорът на Септември София - Николай Митов, говори след победата на неговия тим. Столичани спечелиха гостуването си на Хебър Пазарджик в Пловдив с 2:1 в мач от 9-и кръг на Първа лига.

"Най-вече съм доволен от трите точки. Имам доста забележки от играта. Не може да поведем с човек повече и да играем така лежерно първото полувреме след гола. На полувремето си казахме доста неща. Има и ситуации, които трябва да ги изиграем, а тук го направихме като махленски отбор", каза Митов.

"Можеше да завършим с още голове. Не може да излизаме четирима на един и да не си я подаваме. Това са неща, които са моя работа и с щаба ще ги оправим. Борислав Рупанов и Асен Чандъров вкараха свежест и самочувствие и както виждате с техни голове победихме. Имаме нужда от тях. Радвам се и за двамата. Дано имат добро бъдеще, да вървят нагоре. Всеки мач трябва да се доказват. Има доста още работа. Характерът е, че излязохме победители. Второто полувреме вдигнахме оборотите. Като отбор искам още. Имаме много работа. Радвам се, че отборът върви и от мач на мач играе по-добре. Най-важното сега е да трупаме точки, защото те ще дават увереност на отбора", завърши бившият наставник на Левски.