Един от недобрите ни мачове. Не наказваме грешките на противника, докато противникът ни наказва. Направихме и индивидуални пропуски, което разбира се, води до негативния резултат. Това заяви наставникът на Локомотив (Пловдив) Любослав Пенев след загубата на отбора си от ЦСКА 1948.

Локомотив (Пловдив) загуби като домакин от ЦСКА 1948 с 09:2 в мач от 9-ия кръг в efbet Лига.

"С изключения, мачът беше равностоен – анализира след двубоя треньора на Локомотив (Пловдив) Любослав Пенев. - Започнахме добре - дебнехме се един друг. Пропускаме, създаваме ситуации, но пропускаме. В предишния мач по същия начин. Пропускаме добри положения. Това е, което към момента отчитам. Трябва да го подобрим и да сме по-концентрирани в тези моменти. В защита също трябва да бъдем много по-фокусирани, за да не се стига до тези грешки, които водят до загуба на точки“.

Специалистът коментира и ситуацията със все още некартотекираните играчи в тима.

"Всеки момент документите на новите трябва да са готови – каза Любослав Пенев. - Надяваме се още за следващия мач. Към момента това са ни футболистите. Продължаваме да работим и тренираме. Просто трябва да изчистим тези грешки, които мога да нарека лесни, които водят до голове в нашата врата. Целите, които поставяме, че трябва да играем добре и да побеждаваме може би влияят. След първия гол не бяхме в мача".