Всеки отбор има желание да има нов стадион, тече процедура на базата на наши писма до областна управа. Единственото, което ни спъва в момента, е, че Област София не е прехвърлила собствеността на стадиона към Столична община. Десетина дни, след като придобием разрешение за право на строеж, не искаме собственост, ще дадем пресконференция. На нея ще изнесем интересни факти и какво е свършено досега, а то е много. Това заяви мажоритарният собственик на футболния Левски Наско Сираков в коментар за работата на клуба по строеж на нов стадион.

Сираков говори пред медиите след Общото събрание на клуба.

"Това според мен е най-доброто, което може да се случи на Левски и на този етап е най-важното, от което клубът има нужда – каза "синята легенда“. - От сдружението "Левски на левскарите" трябва да са доволни до голяма степен от отговорите, които получиха днес. Откакто аз съм мажоритарен собственик на Левски, всякакви спекулации за финанси са излишни, защото няма нито една стотинка в последните 4 и повече години, която да не е минала по банков път. Тук не се носят чували с пари. Не, че някой е изразил такива съмнения. Поне от това, което чухме, хората от "Левски на левскарите", бяха доволни от отговорите. Аз съм отворен във всеки момент да говоря с всеки, с цел обединение на "синята" общност".

"Преди 2 дни "Левски на левскарите" ни изпратиха 18 въпроса. Ние им отговорихме и те приеха отговорите и дори благодариха, че сме отговорили изчерпателно на тези въпроси и затова съм учуден, че са казали нещо различно", добави финансистът Борислав Георгиев.

"Те получиха отговор на всяка една от точките. Пепи Димитров дори каза, че такова Общо събрание не е имало досега. Аз съм имал само консултантски договор с Palms Bet, а той е прекратен отдавна. Сега имам само управленски договор с Левски“, каза изпълнителният директор Даниел Боримиров.

Новият член на Надзорния съвет на Левски Мило Борисов обясни, че Съветът няма управленски функции, а да контролира и да наблюдава процесите.

"Управителният съвет управлява клуба – уточни той. - През изтеклите години не съм имал отношение в управлението на клуба. Консултантският договор бе с цел да се съдейства на клуба по различни въпроси – финансови, бизнес и други. Мисля, че съм го показал в последните години. Левски е бил, е и ще бъде кауза и занапред към мен. Не, Левски няма задължения към спонсора. Нашият ангажимент към клуба бе ревизиран преди няколко месеца. В момента плащаме около 680 000 лв. на месец. Общата сума на годишна база наближава 8 милиона“.