Хебър си тръгна с точка от "Лаута“, след като стигна до 3:3 срещу Локомотив (Пловдив) в откриващия мач на 12-ия кръг в efbet Лига.

Тимът от Пазарджик успя да се добере до точката с два гола в добавеното време на мача.

Хебър поведе рано, но след това получиха три попадения преди да върне две в края за 3:3. Още два гола за Локомотив бяха отменени.

На "Лаута“ гостите от Пазарджик влязоха страхотно в мача, като поведоха още в 3-ата минута след перфектно изпълнен пряк свободен удар от черногорския халф Душан Вукович.

Локомотив веднага вдигна оборотите и в 15-ата минута, направилият пореден страхотен мач Жулиан Лами се възползва по най-добрия начин от подаване на Ангел Лясков и възстанови равенството.

В 20-ата минута един от най-добрите на терена Владимир Медвед вкара за 2:1 за Локомотив, но попадението бе отменено заради засада.

Домакините, все пак, стигнаха до втория си гол в мача преди почивката. Автор на попадението бе капитанът Димитър Илиев, а асистенцията отново на Лясков.

През втората част домакините продължиха да диктуват събитията на терена и в 54-ата минут Лами, с втория си гол в мача и 5-и от началото на сезона, доведе нещата до 3:1 за Локомотив.

В 80-ата минута резервата на Локомотив Мартин Петков вкара нов гол, но попадението му бе отменено заради засада.

Гостите върнаха едно попадение за 3:2 в началото на добавеното време чрез Калоян Кръстев.

Тунизийският нападател на Хебър Набил Макни шокира домакините с гол за 3:3 в шестата минута на добавеното време.

След третото си равенство за сезона, и преди останалите мачове от кръга, Локомотив е на 6-ото място в класирането.

Хебър регистрира 2-ро равенство, като е на 14-ата позиция.