Старши треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик Тен Хаг, говори преди предстоящия мач на "червените дяволи" този уикенд. Юнайтед гостува на Саутхемптън в събота то 14:30 часа българско време.

Нидерландският специалист е обект на непрестанни критики от феновете на 20-кратните шампиони на Англия заради незадоволителните резултати в първите три кръг. Ман Юнайтед има една победа и две поражения от началото на сезона, а вчера легендата на клуба Кристиано Роналдо заяви, че всичко в Манчестър Юнайтед се нуждае от рестарт и време. Португалецът упрекна бившия си наставник на "Олд Трафорд", критикувайки изказването му, че в момента отборът няма потенциал за титлата в Англия и Шампионската лига.

"Критиките не ми влияят. Знам добре какво правим в момента, какво трябва да направим в бъдеще и в коя посока сме тръгнали. Все още се намираме в период на промени и съграждане. Интегрираме множество млади футболисти и все още се борим с много контузии. Никой в отбора обаче няма намерение да използва това като извинение, борим се за победа във всеки мач. Аз знам това, футболистите знаят това и няма голямо значение кой може или не може да играе. Концентрирани сме и мислим само за победите. Разбира се, никой не е доволен от последните ни резултати. Футболистите обаче разбират какво градим. Анализирахме мачовете до момента и смятам, че се движим в правилната посока. В период на градене сме и ще видим къде ще се намираме през месец май следващата година. Сезонът е още млад. Ако наистина сте чели цялата статия, Кристиано Роналдо всъщност каза, че Манчестър Юнайтед не може да спечели Висшата лига. Той е далеч от Манчестър, в Саудитска Арабия. И на него обаче му е позволено да си има мнение", каза нидерландецът по адрес на играча на Ал Насър.