Един от помощник-треньорите на Александър Томаш в ЦСКА - Константин Мирчев, говори на официалната пресконференция, на която бе представен новият треньорски щаб на "червените".

"Благодаря за доверието и вниманието. Томаш го познавам много добре, амбицията ми и страстта му към футбола е една и съща. Но има истина, че при пристигането му в ЦСКА има промяна в положителен аспект в страстта му и желанието му да се случват по-скоростно нещата“, сподели Мирчев.

Пред медиите говори и треньорът на вратарите - Тодор Кючуков.

"Благодаря на ръководството, че ни гласува това доверие в този труден момент. Аз мисля, че единствената разлика с Александър Томаш е, че ние идваме в нашия дом.

За мен лично отговорността е по-голяма от местата, където сме били досега. Трябва да си подредим къщичката, така както ни харесва, и тази къщичка да бъде гордост за всеки един фен и почитател на ЦСКА. Амбицията на Александър Томаш е много по-голяма, както и за нас, да успеем в този велик, този наш клуб, и да върнем титлата където ѝ е мястото“, сподели бившият вратар на "Армейците".