Българската звезда в тениса Григор Димитров разкри, че е разочарован от оттеглянето си от Откритото първенство на САЩ на четвъртфиналите поради спазъм.

Представителят на "Топ 10" в света на този спорт даде интервю пред колегите от БТВ дни преди мегамача с легедата Новак Джокович.

Битката между двамата ще се проведе на 17-и септември в "Арена 8888" от 20:00 на събитието "POSTBANK VISA TENNIS GALA".

"Добре се чувствам в общи линии. Беше разочарование за мен. Бях в много добра позиция. За съжаление, с този спазъм, който получих, нямаше какво да направя", разкри първата ни ракета, относно оттеглянето му на четвъртфиналите на US Open.

"На много от турнирите играх много добре. Имах и възможности, от които за жалост не успях да се възползвам. Имам да изиграя още няколко турнира до края на годината, в които искам да бъда на абсолютно ниво, да дам всичко от себе си. Винаги съм харесвал тази част от годината, особено накрая. Винаги съм се чувствал доста добре. 

За съжаление накрая трябваше да регулирам малко тренировките си и как да се подготвя максимално добре за последните турнири. Винаги съм натискал малко повече, особено към самия край.

Тук трябва да бъда по-фокусиран към тялото", коментира още Димитров.