Вратарят Пламен Андреев посети бившите си съотборници от Левски.

Новото попълнение на нидерландския Фейенорд говори пред клубната телевизия на "сините“ за емоциите си около трансфера и раздялата си с Левски.

"Тръгвам си с много добри чувства от стадион "Георги Аспарухов", все пак това е моят клуб Левски", не скри вълнението си Андреев.

"Наистина ще ми липсва всичко тук на стадиона - от тревата, до трибуните, до секторите, абсолютно всичко - до хората, които ни подкрепяха през цялото време – заяви вратарят. - Определено оставям добри емоции, надявам се да са такива и в хората. Току що си казахме "Чао" с моите съотборници. Много ще ми липсват абсолютно всички, благодаря им за цялото отношение през цялото време и за показаното уважение".

Андреев каза, че има няколко мача с екипа на Левски, които няма да забрави.

"Мачът с Лудогорец, доста са двубоите... Този със Славия - първият ми мач като титуляр – заяви Пламен Андреев. - Няма да забравя невероятните мачове с ПАОК, европейските вечери до мача с Айнтрахт (Франкфурт), абсолютно всичко".

Вратарят не пропусна да се обърне и към феновете на Левски.

"На феновете на Левски бих казал да не спират да подкрепят отбора, както го правят досега и да знаят, че ще има трудни моменти, но в трудните моменти подкрепата трябва да е най-силна – заяви вратарят. - Тогава тя се усеща най-силно от играчите. Благодаря им за цялото отношение през цялото време. Обичам ги. Само Левски завинаги и навсякъде".