Треньорът на Левски Станислав Генчев призна, че трансфера на вратаря Пламен Андреев във Фейенорд е пообъркал плановете на "сините“ около селекцията.

"Радващо е, че Пламен получава страхотна възможност да доразвие качествата си – заяви наставникът на Левски пред БНТ. - Той има изключително голям потенциал. Андреев може да играе на най-високо ниво в световния футбол. Малко пообърка плановете ни, защото не очаквахме офертата да дойде толкова бързо. Знаехме, че треньорът на вратарите на Фейенорд дойде да го наблюдава в три мача. Дори беше на наши тренировки. Не очаквахме, че толкова бързо ще се развият нещата. Малко неподготвени ни хваща, но нямаме моралното право да го задържаме при такава ситуация".

Треньорът на Левски не изключи възможност отборът да се подсили с нов вратар.

"Да кажем, че можем да привлечем вратар – каза Станислав Генчев. - Нямаме играч, който сме набелязали и сме сигурни на 100%, че е по-добър от тези, с които разполагаме. Когато станах треньор казах, че не искам да вземам футболисти за количество. Държа, когато взема един футболист, да съм сигурен за коя позиция е и защо го искам. В момента такъв футболист няма".