Сърцето ми е с Атлетик (Билбао). Това е много специално чувство, което не може да получиш в друг клуб. Имах много оферти, но желанието ми бе да остана. Предвкусвам славни европейски вечери. Това коментира испанският национал Нико Уилямс пред Dazn. Той обясни решението си да остане в Атлетик.

През лятото 22-годишният полузащитник бе спряган упорито за трансфер в редица топ клубове на Европа. Най-настоятелни да го имат бяха от Барселона. Нико Уилямс бе в плановете и на ПСЖ, Челси и Арсенал. Той обаче реши да остане в Атлетик.

"Винаги е приятно, когато знаеш, че си в плановете на големите клубове – коментира Нико Уилямс. – Непрекъснато съм давал да се разбере, че се чувствам прекрасно в Атлетик и желанието ми е да остана. Това е много специален клуб, който ди дава усещане, което никой друг клуб няма да ти даде. С огромно нетърпение очаквам да постигна успехи с Атлетик. Имам договор, но не се знае, какво ще се случи в бъдеще. Една от основните причини,заради които останаха е, че усещам, че ни предстоят големи европейски мачове“.

Както е известно, тимът на Атлетик (Билбао) ще играе в основната фаза на Лига Европа. Тимът е сред съперниците на Лудогорец. Атлетик ще гостува в Разград на 7 ноември, като мачът е от 19:45 часа.