Треньорът на Левски - Станислав Генчев похвали играчите си, въпреки нулевото равенство при гостуването на Спартак Варна в мач от седмия кръг на Първа лига.

"Когато искаме да спечелим, най-важното е да вкараме гол. Това ни липсваше. Имаше положения, които създадохме, но не успяхме да реализираме и така мачът завърши наравно. Там, където бяхме най-силни – вкарването на голове, не ни се получава във второ поредно гостуване. Ясно е, че когато не са играли заедно няма да им е лесно на Евертон, Александър Колев и Мустафа Сангаре. Евертон Бала играе на нова позиция. Положи усилия, стара се, но не успя да помогне да отбележим гол.

Относно старанието, нямам забележки. За съжаление, нещата, които ни липсваха бяха точното отиграване пред вратата и завършващия удар. Усилията, които се полагат, рано или късно се отплащат.

В защитата се справихме добре. Това е свързано със старанието на целия отбор. Всички момчета се стараха и помагаха в защита, но сега трябва да насочим усилията си при позиционирането пред вратата пред по-сгъстена защита", каза Генчев.