Треньорският щаб на Рилски спортист има ново име в лицето на Дарин Иванов, потвърди самият специалист пред BGbasket. Той ще помага на Любомир Киров за идния сезон и ще води част от подрастващите на клуба. Самоковецът вече влезе в новата си роля по време на първата контрола на Рилецо срещу Пелистер.

Бившият младежки национал слага край на активната си спортна кариера. Гардът посвети 17 години на баскетбола като играч. В последните два сезона 33-годишният вече бивш баскетболист се подвизаваше в Берое, където изпълняваше функциите на капитан, а през миналия бе нагърбен и с ролята на играещ треньор.

184-сантиметрвият плеймейкър е юноша на Рилски, а от 2007/2008 започна да намира място и в първия отбор. С Рилецо е двукратен носител на Купата на България, а във визитката му личат още един сребърен медал и 4 бронзови отличия от същата надпревара. Има още 4 бронзови медала в НБЛ, а със спортист спечели два пъти среброто и два пъти бронза в Балканската лига.

Един от най-добрите стрелци в родния шампионат бе част още от Академик Благоевград и Ямбол, както и от втория състав на Рилски спортист.