Треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти отново похвали Килиан Мбапе за работата му от началото на сезона. Нападателят все още няма попадение от началото на сезона в испанската Ла Лига и вече търпи критики за това. Италианският специалист обаче заяви, че на "Сантиаго Бернабеу" са свикнали с такъв вид напрежение.

"Тимът е мотивиран да направим силен мач срещу Бетис. Опитваме се да решим проблемите. Досега все още не успяваме да покажем, че на терена сме компактни и трябва да работим върху това. Говорих с момчетата и те са съгласни с мен. Свикнали сме да играем в такъв сгъстен цикъл. Времето между мачовете е малко, но винаги е било така.

Килиан Мбапе се справя много добре, независимо че все още не е отбелязал гол. С играта си той създава опасности за съперника - така че неговата адаптация не е проблем.

Авансът на Барселона от 4 точки не влияе върху морала ни, защото ще се борим до самия край. Не сме щастливи от тази разлика, но не заради четирите точки, а защото самите ние не играхме добре. Но сезонът е дълъг и това сега няма голямо значение.

Според мен Мбапе и Винисиус Жуниор се справят добре, като цяло играта ни в атака е на ниво. Това никога не е било проблем, защото отбелязваме голове. През годините никога не сме имали проблем с реализирането на попадения и така ще бъде, защото разполагаме с най-добрите нападатели в света.

Критиките към мен са абсолютно нормални, изискванията към нас са най-високи. Ще бъдем критикувани до май, това е нормално за нас", каза Анчелоти.