От ръководството на Локомотив (София) обявиха как ще бъде отбелязана 95-ата годишнина от основаването на славния клуб.

Ето какво публикуваха от клубното ръководство в една от социалните мрежи:

Скъпи локомотивци,

Ръководството на ФК "Локомотив" (София) се радва да потвърди новината във връзка с демонстративния мач по случай 95-тия рожден ден на клуба.

На 8 септември (неделя) на стадион "Локомотив", сборен тим от ветерани ще се изправи срещу настоящия отбор в шоу за всички наши привърженици.

В 19:00 часа ще започне кратка музикална програма, последвана от представяне на ветераните, а демонстративният двубой ще стартира в 19:29 часа. Входът, разбира се, ще е свободен.

В празника ще се включат бивши футболисти на "Локомотив" от различни поколения - от последния шампионски отбор 1977/1978, през носителите на Купата от 1994/1995 до рекордьорите в Европа от началото на века и бронзовите медалисти от 2014/2015. Сборна група от велики фигури като Йордан Стойков, Ангел Колев, Стефан Грозданов и Димитър Васев ще водят отбора, а имената на участниците ще обявяваме ежедневно тук.

Каним всички локомотивци на стадиона, за да отпразнуваме заедно годишнината на любимия клуб и да уважим всички тези величия, донесли ни толкова радост през годините и отдали животите си на нашия "Локомотив".