Когато има противников отбор, който се защитава с осем-девет човека, очевидно нашият нападателен потенциал не достига. Видя се в мача с Ботев (Враца). Има доста неща върху, които да се работи и там са ни основните проблеми. Това заяви треньорът на Локомотив (София) Иван Колев.

Специалистът разкри очакванията си за представянето на "железничарите“ до края на сезона.

"Няма да е никак лесно – каза Иван Колев. - Ще има възходи и спадове. Няма треньор, който да се чувства уверен за поста си. Аз ако видя, че не си върша работата, веднага напускам. Ако смятат, че Локомотив ще се превърне в новия Лудогорец, много се съмнявам, че феновете са прави. Собственикът е разумен човек, който добре разбира нещата. От него се иска да изградим един стабилен отбор, който да показва качествен футбол. На мен ми се иска да сме колкото се може по-нагоре в класирането. Работим в тази посока. Положително повлия смяната на собствеността".

Стана ясно, че от клуба съвсем скоро ще открият официален фен магазин на стадиона в квартал "Надежда", където феновете ще могат да закупуват официални и фенски артикули, посветени на тима.

Столичани ще отбележат 95 години от основаването си с футболен мач на 8 септември. В него отбор на звездите на "железничарите" ще се изправи срещу селекция от футболисти от настоящия състав на "червено-черните". В тима на легендите ще вземат участие водещи играчи, защитавали екипа на Локомотив в последните 50 години - от шампионския отбор през 1978 година, от състава, носител на Купата на България през 1995 година, както и от тима, спечелил бронзовите медали през 2015 година.