Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков заяви, че според него е несериозно предложението да бъдат разменени кръгове от родната Първа лига, за да може Вечното дерби срещу ЦСКА да се играе с публика и на двата отбора.

На Националната футболна база "Бояна" се проведе заседание на Апелативната комисия, която прие обжалването на ЦСКА. "Червените" са против решението на Спортно-техническата комисия най-големият мач на България, който по програма трябва да се проведе на 14 септември, да се състои на ст. "Георги Аспарухов" без фенове на "Армейците".

Родната полиция излезе със становище, че не иска да охранява мач с две агитки на клубен стадион.

Сираков заяви на излизане от срещата, където присъстваха представители на двата столични гранда, Министерство на младежта и спорта, СДВР и телевизията, която държи правата за първенството.

"Позицията на Левски е категорична – да се играе мача на стадион "Георги Аспарухов. Не знам какво ще бъде решено. Това е несериозно. Президентът на Българския футболен съюз каза, че това размяната на кръгове е несериозно. Всяко едно решение да не се играе този мач ще бъде в ущърб на Левски. Аз не мога да си представя 21 дена как да готвим футболистите без срещи“, завърши Сираков.