Треньорът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне се оплака от липсата на ефективност на своя отбор пред гола. Специалистът говори след домакинското равенство 0:0 с Еспаньол.

"Притеснява ме липсата на попадение, както винаги, но не мога да не оценя добрата среща, която отборът изигра. Имахме поне пет чисти голови възможности. Е, те не влязоха, но бяха резултат от нашата игра, а не случайни. Очаквахме да спечелим, но те се защитаваха добре, а ние не бяхме убедителни. Ако не вкараш, е много трудно да победиш.

Отборът игра много добре, играчите направиха много силен старт на първото полувреме. След това отпаднахме малко, затова се стигна до промените. През второто полувреме нямахме толкова много положения за гол, но играхме добре.

Не променихме схемата, продължихме с 5-3-2, за да балансираме отбора. Мисля, че футболът беше нечестен към нас досега. Точката е важна, защото е взета на този терен. Това те укрепва психически. Ако си способен да се конкурираш тук, можеш да го направиш на всеки терен. Не се защитавахме добре през първото полувреме и това можеше да ни коства мача", каза Симеоне пред Movistar.