Ал-Насър ще e последният клуб в кариерата на Кристиано Роналдо, призна той. 39-годишният португалец пристигна в саудитския гранд през декември 2022-а, а договорът му е до 30 юни 2025-а.

"Не знам дали ще сложа край на кариерата си след две или 3 години. Но вероятно ще го направя тук, в този клуб. Чувствам се добре да играя в Саудитска Арабия и искам да продължа", призна 5-кратният носител на "Златната топка".

CR7 добави, че няма намерение да става треньор, след като приключи кариерата си.

"В момента идеята да стана треньор на отбор изобщо не я обмислям. Не виждам бъдещето си в тази посока. Предполагам, че ще правя други неща, които не са свързани с футбола, но само Бог знае какво ще се случи", добави той.

Роналдо е 5-кратен победител в Шампионска лига, европейски шампион и шампион в Лигата на нациите с националния отбор. Звездата на световния футбол е голмайстор № 1 в историята на националните отбори, на Европейските първенства, на Шампионска лига и на Световните клубни първенства. По време на кариерата си е носил екипите на Реал Мадрид, като стана най-добър голмайстор в историята на клуба, за Манчестър Юнайтед, за Ювентус и за Спортинг Лисабон.